Bezoekersinfo

museum 't Behouden Huys is tijdelijk gesloten.
In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus sluit het museum zijn deuren voor het publiek tot 14 januari 2022.

 

Om je bezoek zo fijn en veilig mogelijk te maken wordt vooraf reserveren aanbevolen. We hanteren tijdsloten om drukte te vermijden, zo kan je in alle rust van onze exposities genieten.

Kiest u er voor om niet van te voren te reserveren dan wordt bij aankomst bekeken of er nog plaats is, want ondanks dat er gelukkig weer veel meer mogelijk is, willen we toch dat iedereen optimaal van het bezoek kan genieten.

Ben je slecht ter been dan is het mogelijk om een afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact met ons op.

Openingstijden:

Tijdelijk gesloten

1 november t/m 31 maart

Woensdag
11:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag
13:00 - 17:00 uur

1 april tot 1 november

maandag t/m vrijdag
11:00 - 17:00 uur
zaterdag en zondag
13:00 - 17:00 uur

Welke maatregelen neemt het museum nog meer?

- Tickets zijn vooraf online te bestellen. Dit kan via ons kaartverkoopsysteem. Daarmee vermijden we contactmomenten aan de kassa en kunnen we het aantal bezoeken spreiden.

- Met tijdsloten houden we controle over het aantal personen in het museum. Meld je op de door jou gekozen tijd bij de entree. Kom je eerder aan? Sluit pas aan in de wachtrij op het moment waarop je tijdslot ingaat. Dit voorkomt drukte.

- Door het museum loopt een eenrichtingsroute. Wij richten het museum zo in dat het contact met andere bezoekers tot een minimum wordt beperkt.

- Het museum wordt vaker schoongemaakt, waarbij extra aandacht is voor de toiletten, audiotours, knopjes, hoofdtelefoons en trapleuningen.

- In het entreegebied kun je je handen reinigen met desinfecterende handgel.

- Onze koffiehoek blijft gesloten.

- Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@behouden-huys.nl of bel ons tijdens openingstijden op 0562-442389

thuisblijven

Toegangsprijzen

  • Volwassenen: € 7,50
  • Junioren 4 t/m 18 jaar: € 3,00
  • Bezoekers met een museumkaart hebben gratis toegang.
  • Terschellingers hebben op vertoon van hun bootpas gratis toegang
  • Alle andere kortingskaarten (Bank Giro Loterij, CJP, 65+ etc.) zijn niet geldig in het museum

Locatie

Commandeurstraat 30, 8881 BB West-Terschelling

Museum ’t Behouden Huys ligt op steenworp afstand van de haven en de winkelstraten van West Terschelling. Vanaf het havenplein staat het museum aangegeven op de bewegwijzeringsborden. Klik voor bereikbaarheid en parkeren op Google maps.

Jonge vrouw loopt museum binnen