Commandeurstraat 30, West-Terschelling Openingstijden t/m 31 maart 2019: woensdag, zaterdag en zondag 13:00 - 17:00 uur 0562-44 23 89

Museumkidsweek in 't Behouden Huys

Deze herfstvakantie (13-28 oktober) zijn er in Museum ’t Behouden Huys voor het hele gezin veel leuke dingen te doen. Kom luisteren en kijken naar de sprookjes en sagen van Terschelling. Of ontdek hoe ontdekkingsreiziger Willem Barentsz leefde op Nova Zembla. Ben je avontuurlijk ingesteld? Maak dan een speurtocht in ons museum en kraak de code van onze schatkist.

De herfstvakantie valt dit jaar samen met de Museumkidsweek, die net als de kinderboekenweek in het teken van vriendschap staat. Op 24 oktober ben je van harte welkom om te komen luisteren naar het mooie Terschellinger verhaal over de bijzondere vriendschap tussen een Terschellinger schipper en de Russische tsaar (zie aanvangstijden onderin).

Ook kan je de hele vakantieperiode in het museum meedoen met de Museumkidsweek-wedstrijd door op zoek te gaan naar de museummascotte Tikkit! Maak een vriendenfoto – met Tikkit of met je beste vriend(in) – en zet hem op de wedstrijdpagina van Museumkidsweek. Met jouw vriendenfoto maak je kans op een groots vriendenfeest in een museum.

Van de museuminspecteurs van MuseumKids krijgen wij een dikke 8. Kom het zelf ontdekken!

Vorige